mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


De allereerste "Mum Griet" blogpost!

“De eerste maanden van de zwangerschap”  

Ik ben nu al meer dan een jaartje terug mama geworden van mijn jongste zoon Henri – Constant. Mijn Oudste zoon Thibeau is ondertussen al 13 jaar.

 

Het was een bewuste keuze om nog een “laatkomertje” bij te krijgen. Ik miste de geur van een baby en het zorgen voor een kleine baby. Ik besefte goed dat er mij korte nachten voor de deur gingen staan, gecombineerd met vroege ochtendende om de oudste kids school “ready” te maken en de dag fris en monter te beginnen. Ik kon niet wachten om mijn klein zacht baby’tje in mijn armen te houden. Wat ik miste tijdens mijn 2 zwangerschappen was een leuk magazine of blog / website waar fashion mums zich stijlvol konden blijven kleden tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

zwangerstyling

Zelf werk ik al jaren als personal shopper en styliste en daarom wil ik graag mijn ervaringen en tips met al jullie aanstaande mums en reeds mama's delen.

contact

Maar we beginnen bij het begin waar je lichaam gaat veranderen, je hormonen de bovenhand nemen. Je wil er natuurlijk steeds stijlvol blijven uitzien zonder dat er dingen uit proportie worden getrokken of er raar gaan uitzien. Je kleding telkens een paar maten te groot gaan kopen is echt niet flatterend. Als je het in je eerste 2 max 3 maanden doet, 1 maatje kan het geen kwaad. Maar het is niet de bedoeling dat je van een maatje 38-40 plots maat 44 – 46 gaat kopen. Dit gaat je trouwens handenvol geld kosten, terwijl het best anders kan. Ik laat je graag in enkele stappen zien welke MUSTHAVES je zeker in huis moet hebben tijdens je zwangerschap en na je bevalling. Dit met leuke foto’s of een kort filmpje.

Als jullie vragen hebben, mag je mij gerust mailen of neem een kijkje op http://www.grietvanhees.comals je hulp kan gebruiken bij het samenstellen van een zwangerschapsgarderobe.

Maar vooral, geniet van je zwangerschap ook al is het niet altijd roze geur en mannenschijn.

LOVE MUM GRIET

Style Page " Kiss me Mum day..."

0