mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


De allereerste "Mum Sarah" blogpost!

Iets meer dan een jaartje geleden werd ik mama van mijn allereerste zoontje Cis.Na maanden lang ongeduldig afwachten tot ik eindelijk mijn klein mannetje zou kunnen zien… na dagen en nachten lang dromen van wat er mij te wachten zou staan ,was hij er dan eindelijk…

Mijn Cis , mijn zoon …

En ik ,... ik was mama!

IMG_0503

Ik merkte al snel dat het mama zijn niet alleen een zalig gevoel gaf , maar ook dat Cis mij vanaf het begin van de zwangerschap een creatieve boost gaf! Ik ben vanaf mijn jonge jaartjes een echte creatieve duizendpoot. Al jaren werk ik als interieurstyliste en kunstenares. Sinds de zwangerschap ben ik mij gaan verdiepen in de kinderwereld, ik ging opzoek naar alle nieuwe trends op gebied van kinderkamers en leuke hebbedingetjes. Ook mijn schilderijen werden speelser. Ik ging opzoek naar de leukste babyspulletjes en wat ik niet vond maakte ik gewoon zelf!

foto-20

foto-3-4

Mijn volgende blogposts zullen vol met gezelligheid zitten! De nieuwste interieur en DIY tips om jou als (bijna) mama en je gezinnetje een heerlijk thuis gevoel te bezorgen.

Er is niets zo leuk om stap voor stap je huis “eigen” te maken. Samen pakken we heel het huis aan! De kinderkamer, de woonkamers , de keuken enzovoort… Voor we van start gaan met al dit leuks, wil ik jullie nog het volgende meegeven.

Of je nu zwanger bent of al jaren mama van kleine of grote kids , geniet … geniet er volop van. Mama zijn is “a work in progress” . Er zijn de ups maar ook soms de downs. Maar vergeet niet dat mama zijn vooral heel leuk is! Koester die kleine dingetjes , de eerste schopjes , die eerste lach , dat eerste woordje ,…

Ik geniet alvast iedere dag en kan niet wachten om dit met jullie te delen. Love ,

 

Mum Sarah

Style Page : "Make me Happy when Skies are Grey..."

Style Page " Kiss me Mum day..."

0