mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page " Kiss me Mum day..."

Als je mama bent geworden of al een tijdje bent, dan merk je ook dat je vroegere stijl en look een kleine aanpassing krijgt hier en daar...* Een ideale skinny jeans is die oa. van J Brand. Deze heeft een High rise snit en is dus ideaal om "lovehandles" een beetje in te perken ;-) als dat nodig is. * Wat onze mannen niet hoeven te weten is hier een goude tip. Draag corrigerend ondergoed. Ideaal om alles op zijn plaats te houden en een mooi silhouet te geven. * Sweaters zijn trendy deze winter en dus heel handig moest je hier en daar nog wat overtollige kg's hebben zitten op je buikje bv. Heb je brede schouders ga dan voor een V-neck zoals oa dit model.

stylepage test 2 Kiss me Mum day!

 

Outfit Mum : 1) Knitwear : Markus Lupfer 2) Parfum : Love Chloë 3) Jeans : J brand High rise skinny 4) Lipstick : M.A.C 5) Shoes: Valentino 6) Sunglasses : Victoria Beckham 7) Bag: Yves saint Laurant

Outfit Baby girls : 8) Baby bottle : Dior 9) Shirt : Monnalisa 10) Pants : H&M kids 11) Shoes : Harrods of London

 

LOVE MUM GRIET

De allereerste "Mum Sarah" blogpost!

De allereerste "Mum Griet" blogpost!

0