mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page : "Make me Happy when Skies are Grey..."

Er is niets zo zalig dan na een lange warme zomer eindelijk zo'n regenachtige vrije dag te hebben!Buiten is het koud en nat... maar binnen is het  super gezellig! Trek je "homewear" maar aan mama's , want vandaag blijven we lekker binnen! Terwijl je kleintje ligt te slapen of speelt in de woonkamer en de cake in de overstaat kan jij rustig nog wat tijd nemen voor je huishoudelijke taken of nog beter .. je huis nog gezelliger maken. Steek wat kaarsjes aan en maak een heerlijk kopje thee!

Of je nu voor een koude tint of een warme tint gaat... Grijs doet het altijd goed! Laat de ruimte tot leven komen door gebruik van grijze kalkverf muren of gebruik een behang met structuur. Vilten manden om speelgoed op te bergen staan mooi in elk hoekje. Ook de Eames rocking chair is een echte aanrader voor tijdens de zwangerschap en de eerste maanden na de geboorte!

when skies are grey VK

 

1)  Ledikant : Sebra Kili (diverse kleuren) 2)  Muurstickers Clouds : www.enlasnubes.nl 3)  Kruippakje : Zara Home 4)  Windlichten : Eiccholtz 5)  Behangpapier Monsoon collectie by Arte : Tom Collins Interiors 6)  Schilderwerken en technieken : Tom Collins Interiors 7)  Geurkaars Calm: H&m Home 8)  Set opbergmanden : Zara Home 9)  Lamp nijntje : Babydump 10)Slofjes baby : H&m kids 11) Stoel : Eames RAW

 

LOVE MUM SARAH

Stylepage Boys & Girls : First day of kindergarten...

De allereerste "Mum Sarah" blogpost!

0