mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Stylepage Boys & Girls : First day of kindergarten...

En dan is er eindelijk die allereerste schooldag...Je kleintje voor het eerst naar het schooltje brengen, brengt heel wat emotie met zich mee. Een traantje hier, een traantje daar... Gelukkig kunnen wij Mums toch wat troost vinden door onze lieve schatten op en top "school klaar" te maken! Met de spulletjes van deze Stylepage zijn zowel jij als je kids klaar voor hun allereerste schooldag...

first day of kindergarten

BACK TO SCHOOL BOYS

Stylepage Girls :

1) Muts : Liu Jo 2) Schriftje : Hema 3) Bureaut + stoeltje : Laurette "La Classe" (oud Roze) 4) Outfit : Liu Jo 5) Kaftpapier : Hema 6) Meeneem rozijntjes : Hema 7) snackdoosje : Kids with Flair 8) Luipaard schoentjes : 9) Boekentasje : Escudama

Stylepage Boys : 1) Schriftje : Hema 2) Outfit : Inspiratoe Pinterest 3) Stempel set : Hema 4) Sofie de giraf : Babydump.nl 5) Outfit : Inspiratie Pinterest 6) Robot Boekentas : Jeune Premier ( te bestellen bij Kids with Flair ) 7) Muursticker Krijtbord : This modern life 8) Boots : Timberland 9) drinkfles : Blafre 10) Bureau + Stoeltje : Laurette " La classe " ( Taupe )

LOVE MUM GRIET & MUM SARAH

 

 

Stylepage : Cadeautip Moederdag!

Style Page : "Make me Happy when Skies are Grey..."

0