mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Stylepage : Cadeautip Moederdag!

   

 

Best mum in the world

 

StylePage Fashion:

1) Halsketting : Missoni 2) Zwangerschaps BH : Elle Macpherson Maternity 3) Rugzak : Stella McCartney 4) Sjaal Wol : Tibi 5) Hoed : River Island 6) Reinigings Lotion : IKARI 7) Parfum : Coco Mademoiselle 8) Handtas Bambi : Givenchy 9) Handtas : Valentino medium reversible bag

 

and i love you so

 

Stylepage interior :

1) Lamp+ Lampenkap : Zara Home 2) Geurkaars Rose & Juliet : Baobab 3) Gerukaars black pearl : Baobab 4) Set 4 kaders + prints : (Eiccholtz) Tom Collins Interiors 5) Book Chanel : Bol.com 6) Windlicht : Zara Home 7) Kussen Ormond : Missoni 8) Giftbox Incontournable 12 macarons : Ladurée 9) Cd Lounge Jazz : Zara home

 

LOVE MUM GRIET & MUM SARAH

Binnenkijken : " Op de kamer bij Cis"

Stylepage Boys & Girls : First day of kindergarten...

0