mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Binnenkijken : " Op de kamer bij Cis"

Wij MUMS maken het graag gezellig in huis!"Binnenkijken!" is een vast thema waar ik steeds opzoek ga naar de leukste plekjes in huis! Ik ga opzoek naar de mooiste babykamers en de gezelligste woonkamers. Maar ook keukens en andere originele plekjes komen aan bod! Kortom , kamers waar wij MUMS blij van worden.

Zelf doorzoek ik alle social media naar mooie interieur plaatjes. Ontdek samen met mij het verhaal achter elk plaatje...

Maar ook jullie kunnen me helpen! Heb je zelf een  kamer in je huis waar je heel trots op bent of dat je graag met ons wil delen ? Mail dan een paar foto's door naar sarah@mumoftheworld.com en vertel me waarom deze kamer zo speciaal voor jou is!

Vandaag kijken we voor het eerst binnen in de kamer van mijn zoontje Cis. Wij zijn nog maar een paar maanden geleden verhuisd. Ik vond het geweldig dat ik nog een keer een babykamer kon verzinnen!

Wie mij hiervoor al volgde weet dat ik van aardetinten en grijstinten in huis hou. En ook voor Cis zijn kamer hield ik het liever sober. Lichte grijze tinten gecombineerd met witte , bruine en lichtblauwe accentkleuren. De meubelstjes die ik bij babydump kocht nam ik uiteraard mee . Dus een nieuwe look zou ik gaan creëren met behangpapier en andere accessoires.

Als eyecatcher koos ik voor het behangpapier van Piet Hein Eek. ( Arte) Een prachtige reeks behangpapier met sloophout motief! Hier ben ik zo blij mee ... als je voor de muur staat lijkt het echt alsof de planken aan de muur hangen! Ook de andere motieven zijn stuk voor stuk een aanrader voor wie eens wat anders in huis wil!

img_4160

foto 1-29

foto 2-27

Ik probeerde de kamer eigen te maken door zelf accessoires te maken. Ik maakte slingertjes uit vilt en kussen wolkjes om te knuffelen! Hierdoor ontstond mijn kindercollectie" To the moon and back". Wat ik graag alle Mums wil meegeven is dat de kamer niet meteen af moet zijn! Bekijk het als een "work in progress". Het is super fijn om na enkele weekjes de kamer weer in te duiken en alles een andere plek te geven.

Dat deed ik dus ook ... en bracht later "zwarte" tinten de kamer in. Deze zorgde voor nog meer contrast tegen het behang!

foto 4-13

Cis is er alvast helemaal weg van! De zwarte slingertjes en prints trekken zijn aandacht en doen hem vaak lachen! Wij zijn dolgelukkig met deze dromerige kamer.

Wie ook graag sterretjes en wolkjes in de babykamer wil kan een kijkje nemen bij mijn kindercollectie " To the Moon and Back" . Of hou zeker onze Mum of the world pagina in de gaten voor leuke DIY projecten!

Aarzel zeker niet om jullie mooie foto's door te sturen naar sarah@mumoftheworld.com Ik hou mijn mailbox alvast in de gaten!

LOVE MUM SARAH

 

Style Page Fashion : Chill Weekend Capes

Stylepage : Cadeautip Moederdag!

0