mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page Fashion : Chill Weekend Capes

Eén van de trends deze winter zijn oa de capes! Vooral de grote Blanket coats zijn deze winter de grootste out-wear story.

Zelfs als je zwanger bent en je wil niet meteen investeren in een nieuwe jas voor deze wintermaanden te trotseren dan investeer je beter in een Blanket coat. Je kan je er helemaal inwikkelen en die heerlijke buik zo lekker warm houden. Ook al ben je niet zwanger is deze trend een echte must have. Super vrouwelijk en stijlvol en op alles te combineren. Zowel op een stijlvol kleedje als op een jeans met blouse en pumps of boots.
Ga voor een neutrale kleur, zo blijft het stijlvol en is het gemakkelijk te combineren.

Een leuke zonnebril werkt het geheel altijd af. Heb je een off day of gewoon geen zin in make up. Heb je wallen omdat je kleintje je heel de nacht heeft wakker gehouden! Mijn geheim, zet gewoon een leuke bril op. Mijn persoonlijke voorkeur is de oversized zonnebril. Hoe groter hoe beter. Investeer in een bril met bescherming.

Chill weekend

1) Cape : Michael van Michael Kors € 295,-
2) Zonnebril : Zara € 19,95
3) Cape : Nikkie Plessen € 129,95
4) Zonnebril : Stella Mccartney € 230,-
5) Cape : Gucci € 1.100,-
6) Cape : Chloe € 2980,-
7) Zonnebril : Finds € 266,20,-

LOVE MUM GRIET

Interior : S.O.S Babykamertips

Binnenkijken : " Op de kamer bij Cis"

0