mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior : S.O.S Babykamertips

Proficiat!Je bent zwanger en het aftellen kan beginnen naar de komst van je kleine schat! Hoe ongeduldig je ook bent, plots besef je dat er nog een heleboel moet gebeuren. Hoe gaat je kindje er uit zien? Hoe ga ik haar/hem noemen? Wat doe ik met de babykamer? Je hart maakt vele sprongetjes als je nog maar denkt aan wat je allemaal moet gaan kopen. Sommige onder jullie zullen er meteen van genieten, andere maakt het misschien een beetje bang.

Wat je allemaal nodig hebt is altijd terug te vinden op de website van Kind&gezin!  Toch is het makkelijk dat jij zelf ook met lijstjes werkt.

Vandaag gaan we brainstormen over de babykamer. Als eerst zoek je de juiste kamer in huis waar je je kleintje te slapen legt. De kamer hoeft zeker niet groot te zijn! Zorg dat er een bedje, commode en eventueel een kast en een makkelijke stoel in kan voor de nachtvoeding.

* Bekijk wat je nodig hebt , en meet de ruimte op. * Bespreek goed met je partner het budget. Denk ook hier weer terug aan "a work in progress". Wanneer je de noodzakelijke dingen zeker hebt bij de geboorte, kan je later nog meer spullen bijkopen. * Bepaal de plek van de meubels. * Welke stijl kies ik? Stoer, klassiek , romantisch , industrieel kies een stijl

* Vind je het moeilijk om de kleur van de verf en het behang te kiezen? Ga dan opzoek naar inspiratie. Op internet kan je tal van leuke plaatjes en websites zoeken die je zullen helpen met het vinden van je perfecte babykamer.Verzamel kleurkaarten en stalen behangpapier. Leg je favorieten samen en combineer ze met elkaar. Zo kom je snel uit tot een mooi resultaat. kies je behang en verf

* Als laatst werk je alles mooi af met gordijnen , tapijten , decoratie enz... Hierdoor maak je de kamer eigen en gezellig! afwerking

Al de afbeeldingen heb ik uit mijn grootste inspiratiebron gehaald "Pinterest". Volgen jullie ons al ? "Pinterest Mumoftheworld" 

Heb je uiteindelijk toch nog twijfels of ben je niet zeker van je keuze? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen naar sarah@mumoftheworld.com. Zo maken we SAMEN jullie perfecte babykamer.

Wat je ook bedenkt , ik weet zeker dat het met enorm veel liefde gemaakt zal worden. Ik wens jullie dan ook heel veel plezier met dit project.

LOVE MUM SARAH

Borstvoeding

Style Page Fashion : Chill Weekend Capes

0