mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs & Baby's

Op zondag heerlijk chillen met bijna maand oude spruit Myllena Mae.
Smelt smelt smelt ... Sunnery James, echtgenoot van Topmodel Doutzen Kroes geniet heerlijk van zijn lieve kleine dochter. Een Papa - dochter moment.

foto-22

 

Credits : Doutzen Instagram

LOVE MUM GRIET

Beauty : Fall 2014 Make Up Trends by Michéle Feyaerts

Copy the Look : Gwen Stefani Budget Friendly

0