mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the Look : Gwen Stefani Budget Friendly

Een legging is een onmisbaar stuk tijdens je zwangerschap. Het zit super comfortabel en met een goede ondersteuningsband geeft het aangenaam gevoel aan je buik. Deze lederen look legging kan je bij H&M zwangerschapsafdeling vinden. Tip: pas ze zeker of deze overal goed zit, zowel aan je billen als aan je buik. Deze mag zeker niet flodderen aan je billen.

Ook bij New Look hebben ze een zwangerschapsafdeling of je kan via de website bestellen. Daar kan je leuke basic tops vinden aan een zeer budget vriendelijke prijs. Een gewoon zwarte aansluitende top kan je eindeloos combineren. Zorg er wel voor dat hij goed tot over je buik komt.

De schotse ruiten printen zijn klassiekers. Grote merken laten deze regelmatig terugkomen in hun collecties. Tijdens je zwangerschap deze winter een leuk jasje in deze print maakt je zwarte outfit meteen af. De blanket coat is deze winter een echte must have en je kan leuke oversized jassen in deze print vinden bij verschillende ketens zoals oa. River Island.

Waar je niet op hoeft te bezuinigen tijdens je zwangerschap is op schoenen en handtassen. Je voeten gaan niet meteen 2 maten vergroten. Misschien een beetje vocht ophouden en als je wat te lang op hakken staat, wat zwellen. Investeer in een leuke platte boot of schoen tijdens deze winter als je zwanger bent. Altijd gemakkelijk.
Als je op hakken kan blijven lopen, zorg er dan wel steeds voor dat je tussen autoritten, meetings of werk je platte schoenen altijd in handbereik hebt. Wisselen kan nooit geen kwaad ;-)

Ga steeds voor grote handtassen. Hierdoor hoef je niet als je baby er is te sleuren met je eigen tas en een babytas. Je steekt alles lekker in die mooie handtas waar pampers en flesjes met gemak inpassen.

Werk je look af met een leuke rode lipstick, zo ben je helemaal Gwen Stefani look a like.

Copy the look gwenkopie

1) Boots : Toga €360,-
2) Handtas : Michael Kors €450,-
3) Jacket : River Island €53,-
4) Pumps : Michael Kors €450,-
5) Top : New Look €9,-
6) Legging met buikondersteuning : H&m €24,99
7) Jacket : River Island €100,-
8) Lipstick Red : Rituals
9) Pumps : Valentino

LOVE MUM GRIET

Celebs & Baby's

Style Page Interior : Bath Time Babygirl

0