mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Fashion Mums : Nikkie Plessen

Nederlandse fashion mun Nikkie Plessen is in verwachting van haar 2de kindje. Haar buikje toont zich al goed. Op dit ogenblik is Fashion mum Nikkie aan het geniet van quality time in Paris.En zoals steeds doet ze dit in stijl! Haar outfit komt uit haar eigen collectie NIKKIE die je online kan bestellen. nikkie.com

Credits: instagram NIKKIE PLESSEN

IMG_3807.JPG

LOVE MUM GRIET

Style Page Interior : Bath Time Babygirl

Stylepage : " Friday afternoon Walk"

0