mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page Interior : Bath Time Babygirl

Een goede verzorging van je kleintje is belangrijk en noodzakelijk. Maar wanneer je je kleintje op het verzorgingskussen legt begint voor jullie 2 een heerlijk relax moment.

Zorg voor niet te fel licht en zet eventueel een zacht babymuziekje op.
Probeer tijdens het badje goed oogcontact met je kleintje te houden. Je kleintje houdt enorm van het warme water... en ook jij geniet volop!
Zorg dat je alles in handbereik hebt klaarliggen zodat je je kleintje nooit alleen moet laten in het water!

 

Hier alvast een paar mooie verzorgingspulletjes voor jullie kleine meisjes!

bathtime babygirl

1 ) Badmat : Zara Home
2) Badeend : BamBam
3) Badset : Luma Babycare
4) Set van 3 wasdoekjes : H&m Home
5) Handdoek : H&m Home
6) Handdoek : H&m Home
7) Kruippakje : Zara Home
8) Baby bad producten : Noodle and Boo
9) Kam en borstel : Bebe Jou

 

LOVE MUM SARAH

 

Copy the Look : Gwen Stefani Budget Friendly

Celeb Fashion Mums : Nikkie Plessen

0