mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page Interior : Bath Time For Mum by Sarah

De kids liggen in bed en het is stil in huis! Dan is het nu even "Mum Tijd". De badkamer is nu helemaal alleen van jou.Las deze momentjes vaak in , want deze heb je echt af en toe nodig!Steek wat kaarsjes aan , dim het licht en gooi lekker veel schuim in je bad!

Ook wanneer je zwanger bent is dit een goed moment om contact te maken met je kleintje. Wanneer je zachte muziek opzet en terwijl over je buikje streelt zal je zien dat je kleintje na enkele maanden ook terug reageert door schopjes te geven. Dit is een heerlijk gevoel! Wanneer je altijd dezelfde muziek gebruikt zal je kleintje deze ook nog NA de geboorte herkennen. Een goede tip dus voor wanneer je kleintje onrustig is! Zet dat ene muziekje op en je zal zien dat hij/zij snel weer kalmeert. Time to Relax...

Bath Time for Mum

 

1) Badkamerwand + Douche : Tom Collins Interiors ( MORTEX) 2) Cd babymuziek : spirituelemuziek.nl 3) Wasmand : Leen Bakker 4) Bad met Luxury Legs : Tom Collins Interiors 5) Badjas : Zara Home 6) Spiegel met wandlampjes : Maisons du monde 7) Zeeppompje + Beker : Zara Home 8) Theelichthouders : Eiccholtz (Tom Collins Interiors) 9 ) Boots : Next.co.uk 10) Handdoeken set : Zara Home 12) Badmat : H&M home 11) Badschuim : Rituals

LOVE MUM SARAH

Style Page : Red Carpet Zoe Saldana

Beauty : Fall 2014 Make Up Trends by Michéle Feyaerts

0