mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Food : Vaste voeding

foto 1-32

VASTE VOEDING

Het is belangrijk dat de overstap van borst- of flesvoeding naar vast voedsel geleidelijk gebeurt en op de juiste moment. Raadpleeg daarom goed je kinderarts of kind & gezin. Laat nooit je baby of peuter alleen als ze aan het eten zijn. Ze kunnen zich gemakkelijk verslikken. Baby's eerste hapjes beginnen meestal tussen de 4 en 6 maanden. Een baby jonger dan 4 maanden vast voedsel geven is niet gezond. Hun spijsverteringssysteem is nog niet helemaal aangepast. Iedere baby is anders, sommige baby's zijn er eerder aan toe dan andere. Ga af op je mama gevoel.

WORTEL PUREE

food

Dit vegetarische gezond vers babyhapje met wortel en aardappel is binnen een kwartier te bereiden. Vanaf 6 maanden kunnen verschillende, nog altijd licht verteerbare, smaken gemengd worden.

Bereidingswijze : Schraap de wortels (70gr) schoon en snijd in kleine stukjes. Doe dit ook met de aardappel. Kook de wortel & aardappel goed gaar in een pannetje met water. Pureer worteltjes, aardappel, soeplepel kookvocht en 1/2 koffielepel plantaardige margarine of olie met de staafmixer tot lopend geheel. Laat alles goed afkoelen, baby's verbranden hun mondje snel.

Smakelijk eten!

Ingrediënten: 70 gr wortel 1 gewone aardappel Halve koffie lepel plantaardige Ghee of olie

foto-23kopiekopie

 

Begin eerst met zoete groenten zoals wortelen - courgette - knolselder - boterpompoen - broccoli Zorg voor voldoende variatie. Zo krijgt je kleintje voldoende vitaminen binnen en ontdekt hij / zij verschillende smaken. Een baby die alles eet is later een zaligheid aan tafel ;-) Je kan ook alles in een babycook klaarmaken, een super handig apparaat. Bv van AVENT - Béaba ...

Vergeet niet, wees geduldig bij het eten. Alles is nieuw voor je kleintje.

LOVE MUM GRIET

Video : Ssssssst its secret...

Style Page Interior : Turn on the lights

0