mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page Interior : Turn on the lights

Verlichting is een heel belangrijk onderdeel van de kinderkamer. Hiermee bepaal je de juiste sfeer. Zorg dat je het licht makkelijk kan dimmen door kleinere lampjes in de kinderkamer te plaatsen.Gezellig en leuk voor jezelf en je kleintje!

Turn on the lights

 

1) Ikea  2) Saartje Prum  3) Saartje Prum  4) Ikea  5) Saartje Prum  6)Krokodil  7)Cozykidz.nl  8)Baby Dump  9)Dreambaby

 

LOVE MUM SARAH

Food : Vaste voeding

Style Page : Red Carpet Zoe Saldana

0