mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page : Red Carpet Zoe Saldana

Actrice Zoe Saldana is zwanger van een tweeling en schitterde recent op de Audi Emmy Week in een jurk van Givenchy Fall / Winter 2014 Collectie.
Wikkeljurken zijn een godsgeschenk als je zwanger bent. Je kan deze heel je zwangerschap door dragen en als je bevallen bent kan je deze fashion jurk gewoon verder dragen. Wikkeljurken zijn super vrouwelijk. Draag het lintje boven je buik, zodat je buikje goed tot zijn recht komt!
Ik heb enkele alternatieve gezocht zodat ook jij tijdens je zwangerschap kan schitteren net zoals actrice ZOE SALDANA.
Zonnebanken zijn uit den boze als je zwanger bent, dus smeer af en toe een goede bruine zonder zon op je benen of gezicht. Collistar heeft hier zeer aangenamen producten voor. Deze geuren ook nog eens lekker en geven je een gezonde gloed.red carpet

1) Dress Zoe Saldana: Givenchy     2) Dress: A.P.C 300,-     3) Collistar : Magic drops face
4) Shoes : Gianvito Rossi 1200,-      5) Dress: Diane Von Furstenberg 486,-
6) Shoes : Paul Andrew : 845,-     7) Collistar : legs & body

LOVE MUM GRIET

Style Page Interior : Turn on the lights

Style Page Interior : Bath Time For Mum by Sarah

0