mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Giveaway actie! : Cozykidz viltslinger

We zijn nog maar enkele dagen online en nu al staan we versteld van de super leuke reacties! Dit geeft ons nog meer energie en nog meer zin om voor jullie op zoek te gaan naar de allerleukste trends en nieuwtjes!Om jullie te bedanken geven we één van jullie de kans om de allereerste give away actie te winnen ! Slingertjes zijn helemaal hot en niet te missen op je kinderkamer! Bij cozykidz hebben ze naast mooie meubeltjes en decoratieartikelen voor op de kinderkamer ook nog eens een mooie collectie met slingertjes. Onze favoriet is de slinger met viltbolletjes in de pastel tinten. Er wordt een draad en naald bij geleverd dus je hoeft alleen de balletjes op de door jezelf bedachte volgorde aan de draad te rijgen. Zeg nu zelf ... dit wil jij toch ook? Het enige wat je hiervoor moet doen is het volgende : - Volg ons op Facebook ! www.facebook.com/mumoftheworld - Volg ons op Instagram ! @mumoftheworldgs - Deel deze foto en vergeet er zeker #mumoftheworld en #cozykidz niet bij te vermelden. We geven jullie een weekje de tijd!

Viltslinger giveaway

Heel veel succes ! LOVE MUM GRIET & MUM SARAH

 

Style page fashion : Stars for Mum and kids

Celebs & Baby's : Hayden Panettiere - Red carpet

0