mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page fashion : Stars for Mum and kids

   

stars for mum

 

stars for kids

 

 

Stars for Mums

1) Pull stars : Chinti and Parker 340,- 2) Jeans : J.Brand 266,- 3) Sjaal : Matthiew Williams 415,- 4) Kleedje : Karl Lagerfeld 185,- 5) Pumps : Red Valentino 440,- 6) Haarband : Red Valentino 70,- 7)Jumpsuit : Cashmere 600,-

Stars Kids girls Vs Boy and baby

1) Truitje : Miss Grant www.lou&louis.com 2) Broek : Zara 3) Schoenen : Hogan 4) Zonnenbril : Dolce & Gabanna 5) T-shirt : En las nubes 6) Legging : Zara 7) T-shirt : Mini Rodini 8) Jeans : Levis 511 slim fit 9) Schoenen : Little Marc Jacobs

 

LOVE MUM GRIET

Style page interior : Black & white by Sarah

Giveaway actie! : Cozykidz viltslinger

0