mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs & Kids : Brangelina

brangelina-kinderenkopie  

Dan Toch! Angelina Jolie en Brad Pitt zijn afgelopen weekend getrouwd! de ceremonie vond plaats in Frankrijk. Al hun kinderen waren erbij, want die spelen een belangrijke rol in hun leven. De kinderen hadden elk hun rol. De jongens brachten hun mama naar het altaar terwijl de meisjes bloemblaadjes gooiden. Gefeliciteerd Angelina & Brad

Celebs & baby's : Shakira

Celebs & baby's : Anthony kumpen en Henri-Constant

0