mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page interior : Black & white by Sarah

De tijd dat de babykamer enkel baby roze of baby blauw moest zijn is al lang voorbij.Wie durft voor het uiterste te gaan ?  Haal zwart en wit in je babykamer en sta versteld van het mooie resultaat! black and white

1) Kruippakje : next.co.uk 2) Opbergdozen : h&m 3) Speel Koe : Kidzzfarm Milk Cow ( babydump.nl) 4) Gordijn : ikea 5) Poster i love you : Paqhuis (enlasnubes.nl) 6) Ledikant : Davinci 7) Handgemaake plaid : L'atelier de juliette  8) Baby schoentjes : H&m 9) Knuffelwolkjes :  To the moond and Back  10) Stoel : Magis - Proest

LOVE MUM SARAH

Celebs & baby's : Anthony kumpen en Henri-Constant

Style page fashion : Stars for Mum and kids

0