mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs & baby's : Shakira

Shakira heeft bevestigd dat ze zwanger is van haar 2de kind. Shakira heeft al een zoontje met Barca speler Gerard Piqué. Ze liet ook weten dat haar relatie met Piqué nog nooit zo "perfect" zat en ze beide in de wolken zijn met de komst van hun 2de spruit. Dat Shakira een groot gezin wil is geen geheim. Liefst een heel voetbalploeg. Shakira en Pique vormen sinds 2010 een koppel. We wensen haar een zalige zwangerschap!

IMG_4018.JPG

Style page Fashion : 24h of Zolder

Celebs & Kids : Brangelina

0