mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY interior : Cloud mobile

Zoals beloofd ga ik samen met jullie aan de slag om jullie huisje nog gezelliger te maken!Met DIY foto's en filmpjes geef ik jullie makkelijke tips om spulletjes voor in jullie huis te maken. Met heel veel plezier stel ik jullie graag mijn allereerste DIY filmpje voor... We beginnen bij de babykamer... Ben je zwanger en nog opzoek naar vele leuke spulletjes om de babykamer op te vrolijken ? Vergeet dan zeker niet een mobile te voorzien! Zeker de eerste maanden is dit voor je kleintje super leuk om naar te kijken. Hang deze boven zijn/haar bedje , verzorgingskussen of box! Je kan ze in verschillende babyzaken kopen maar je kan ze evengoed makkelijk zelf maken! Kijken jullie zelf maar!

http://www.youtube.com/watch?v=VN4ODLjmpwk

Wat je zeker nodig hebt : - 2 Vilt velletjes in kleur naar keuze - Glitter Foam of papier - Naaigaren - Kopspeldjes , naald - Papier schaar / stof schaar - vulling - stikmachine - wolk / ster / druppel patroon

Hoe je te werk gaat kan je volgen op het filmpje! - Knip je wolk/ster en druppels uit. - Leg je wolk op de 2 vilt velletjes en speld het vast - Knip je wolkje uit - Leg je druppels en sterretjes op de foam of papier en knip deze ook uit. ( Kies zelf hoeveel hangfiguurtjes je wil maken) - Stik een draad door de figuurtjes heen en blijf verder stikken tot je de gewenste lengte hebt van je "touw" - Speld de bovenkanten van de wolkjes vast en stik ze toe - Stop de vulling in het wolkje - Speld de onderkanten van de wolkjes dicht en stik ze toe - Bepaal de punten waar je de hangfiguurtjes wil hangen en naai ze stevig vast. - Je laatste figuurtje naai je bovenaan vast OF maak een lusje om op te hangen! - Geef je knuffelmobile een mooi plekje! Voila!

Veel plezier met jullie DIY project.

En vergeet zeker niet een foto van het resultaat door te mailen naar : sarah@mumoftheworld.com

LOVE MUM SARAH

Style page : First Walk

WIN ACTIE : Free tickets 24h Zolder

0