mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page Fashion : 24h of Zolder

Race Weekend Proof  

 

Look 1: -------------------------

1)Sunglasses: Ray - Ban 270,99,- 2)Jumpsuit: Current / Elliotte 360,- 3) Braclet: River Island 17,- 4) Bag: See by Chloé 425,- 5)  Shoes: River Island 50,- Look 2: (Short & cardigan)

-----------------------------

1) Cardigan : M.Missoni 580,- 2)Earrings : Wouters & Hendrix 3) T-shirt : J.Crew 40,- 4) Short : River Island 35,- 5) Shoes : Valentino 590,-

Look 3: (Leren broek) ------------------------------

1) Pull : Stella MCCartney 575,- 2) Pants : Nikkie 129,95 3) Bag : Stella MCCartney 735,- 4) Shoes : Zara : 89,95

LOVE MUM GRIET

 

WIN ACTIE : Free tickets 24h Zolder

Celebs & baby's : Shakira

0