mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


WIN ACTIE : Free tickets 24h Zolder

Dit weekend is het dan weer zover. Menzo 24h van Zolder!Het is een open wedstrijd met meer dan 50 inschrijvingen. Ambiance verzekerd in de paddock. Met niet van de minste teams. Oa. Anthony Kumpen en zijn team gaan voor de titelverdediging. Ze rijden dit jaar in een zeer speciale wagen. Een WOLF! Wil je erbij zijn? Dat kan! Wat moet je doen? - Like ons op Facebook en Instagram @mumoftheworldgs ( vergeet ons niet te taggen zodat we jou deelname zeker niet over het hoofd zien!) - Deel onze blog op jou pagina En maak kans op free tickets! Heel veel succes!

f5e3316d75b50eeca9521c61a387e108f6482519kopie

LOVE MUM GRIET & SARAH

 

DIY interior : Cloud mobile

Style page Fashion : 24h of Zolder

0