mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the look : Miranda Kerr & Flynn

copy the look miranda LOOK FLYNN

1) Hoodie : dolce & Gabanna 140,- 2) T-shirt : Zara 6,95 3) Broek : Zara  21,95 4) Sneakers : Mochino Boys

LOOK MIRANDA

5) Handtas : Givenchy 6) Pull : Saint Laurant : 890,- 7) Sunglasses : Victoria beckham : 411,40 8) Broek : Petit Bateau 104,- 9) Bracelet : River island 10,- 10) Pums : Zara 59,95

LOVE MUM GRIET

Mum Tip : Weg Luizen met PARANIX

Style page fashion : Regenachtige dag in stijl

0