mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page fashion : Regenachtige dag in stijl

Rain Boots Mum rain boots for kids

 

 

1) Hunter 178,58 (Asos) 2) Aigle 3) Ailgle 4) Super Trash 150,- (Asos) 5) Burberry 285,- (net-a-porter) 6) Lemon Jelly 104,- (Zalando)

Kids:

1) Tom Joule 36,95,- (Zalando) 2)Burberry girls: 120,- 3) Dolce & Gabanna 4) Hatley Girls : 32,95 5) Dolce & Gabanna 125,- 6) Aigle

LOVE MUM GRIET

Copy the look : Miranda Kerr & Flynn

Style page : First Walk

0