mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page : First Walk

De eerste dagen na de geboorte blijf je lekker gezellig binnen. Maar na een weekje binnenblijven zul je zelf merken dat je nood hebt aan wat frisse lucht en zet je de eerste stapjes naar buiten met je kleintje.Investeer in een goede kinderwagen! Wij gingen alvast opzoek naar enkele super leuke modelletjes ! First Walk 1) Bugaboo Cameleon 3 Cars 2) Stokke Xplory + Winterkit 3) Joolz studio girls 4) Transit : Combi black 5) First : Panama Babycar Deluxe

 

Love Mum Sarah

Style page fashion : Regenachtige dag in stijl

DIY interior : Cloud mobile

0