mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs & baby's : Juwelen collectie Jade Jagger

foto-29  

Jade Jagger dochter van bekende rock legende Mick Jagger, die recent nog mama is geworden, is altijd al een creatief brein geweest. Na haar studies kunst in Florence heeft ze verschillende succesvolle tentoonstellingen gehad wereldwijd. Jade Jagger heeft al een tijdje haar eigen juwelen collectie #jadejaggerjewellery en brengt volgende week nu haar nieuwste lijn uit. Volgens bronnen heet haar collectie #never-ending Ze werkt graag met natuurelementen. In ieder geval, WE LOVE #JADEJAGGER als #Mumoftheworld maar zeker ook haar juwelen. We zijn zeer benieuwd naar het resultaat. Je kan haar volgen op #instagram onder #jadejezebeljagger

foto 2-34 LOVE MUM GRIET

Style page fashion : Head addicts

Mum Tip : Weg Luizen met PARANIX

0