mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mum Tip : Weg Luizen met PARANIX

10649605_10152233819317032_5729179822112089383_n Nog één nachtje slapen en dan is het weer zover. Start van het nieuwe schooljaar. En zo als gewoonlijk zijn de luizen ook weer van de partij! Luizen zijn nog steeds een taboe. Ze hebben echter niets te maken met slechte verzorging. Iedereen kan deze beestjes krijgen. Ze komen vooral voor bij jongeren. Ze kunnen een hardnekkig probleem vormen maar toch zijn ze vrij gemakkelijk te behandelen. Omdat kinderen vaak met hun hoofd dicht bij elkaar zitten, kunnen ze makkelijk van het ene hoofd naar het ander hoofd overlopen. Besmetting kan ook gebeuren door het dragen van een muts of sjaal van een persoon met luizen. Als je luizen hebt vastgesteld zorg er dan voor dat je alles goed wast op 60 graden. Spullen die je niet kan wassen steek je in één week in een afgesloten plastic zak. Kleine voorwerpen kunnen voor 1 dag in de vriezer. Besmetting via andere voorwerpen zoals kam, borstel of beddengoed komt weinig voor, maar is mogelijk. Stel wel de mensen in je leefomgeving op de hoogte zodat de plaag zich niet kan verspreiden.

Wees ze daarom te slim af en haal PARANIX in huis. Dit product doodt 100% van de luizen en neten na 1st behandeling. Het is ook nog eens eenvoudig aan te brengen, geurloos en zonder insecticiden. Herhaal dit na 7 dagen.

Paranix-Packs paranix-preventieve-spray-100ml

LOVE MUM GRIET

 

Celebs & baby's : Juwelen collectie Jade Jagger

Copy the look : Miranda Kerr & Flynn

0