mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page fashion : Head addicts

De Herfst is weer bijna daar ... Dus bijna weer tijd om je muts te halen. Meisjes dragen deze herfst / winter romantische mutsen met kunstbont, alsof ze net uit een sprookje komen. De boys gaan meer vr de onbevreesde superhelden look.

Head addicts

1) IKKS 2) NEXT.co.uk 3) Monnalisa 4)IKKS 5) Absorba 6) Little Jacobs 7) Zara

 

LOVE MUM GRIET

Style page interior : Girls paradise

Celebs & baby's : Juwelen collectie Jade Jagger

0