mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page interior : Girls paradise

Girls will be grils... en dat zal altijd zo blijven! Ik denk dat ons hart nog steeds kleine sprongetjes maakt als wij denken aan een echte meisjes kamer!We love pink en jullie meiden waarschijnlijk ook! Durf met verschillende soorten tinten roos te spelen en werk met witte accenten ! Wedden dat jij af en toe een nachtje bij je kleine meid gaat liggen ? ;-)

Girls Paradise

1) Tienerbed : Maisons du Monde 2) Dekbedovertrek : Maisons du Monde 3) Muurstickers : H&m Home 4) Stoel : Maisons du Monde 5) Opbergmand : Zara Home 6) Home wear : Next.co.uk 7) Slinger : Maisons du Monde 8) Sluier : Babydump 9) Muur decoratie : Maison de monde 10) Make up tafel : Maison du monde

LOVE MUM SARAH

Style page : Back to school

Style page fashion : Head addicts

0