mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs & Baby's : Hannelore Knuts

Belgisch model Hannelore Knuts is 8 maanden zwanger en showt trots haar buikje. Deze foto mooie foto plaatste ze vandaag op haar instagram pagina @HANNELOREKNUTS .Wij wensen haar alvast veel succes met de laatste weken van haar zwangerschap!

hannelore

 

LOVE MUM SARAH

Insta-happiness

Copy the look : Kim Kardashian & Babygirl North Budget friendly

0