mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the look : Kim Kardashian & Babygirl North Budget friendly

Deze mooie outfit haal je in huis voor maar €109,- ! copy the look kim kar

Kim: 1) Top: H&M 6,99,- 2) Jeans: River Island 50,- 3) Shoenen: New Look 29,99,-

North:

4) Vestje : H&m 12,99 5) Rompertje: Zeeman 1,79,- 6) Broekje: 7,95,- Zara

LOVE MUM GRIET

Celebs & Baby's : Hannelore Knuts

Zalando's Blogger Awards 2014

0