mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Insta-happiness

Gisteren deden we een oproep op Instagram ( @mumoftheworldgs ) en facebook om jullie allermooiste mama foto's met ons te delen!Waarom? Gewoon omdat wij er blij van worden! Wij mama's delen ons geluk graag en dat konden we ook merken aan de vele inzendingen die jullie ons stuurde ! Bedankt hiervoor ! Er is niets zo mooi dan al die gelukkige gezichtjes te mogen bewonderen! Omdat we niet alle foto's op onze instagram pagina kunnen delen zullen we jullie prachtige foto's bundelen! Blijf jullie foto's met ons delen door ons steeds te taggen in je mama foto's en vergeet zeker niet  #mumoftheworldgs te vermelden en een verwijzing naar onze blog : www.mumoftheworld.com . Want we hebben dagelijks vele nieuwtjes voor jullie klaarstaan. Spread the love ! Love your family , love your life !

foto 1-36 foto 2-35

Thanks for sharing!

LOVE MUM GRIET & SARAH

Style page interior : Tipi playtime

Celebs & Baby's : Hannelore Knuts

0