mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Zalando's Blogger Awards 2014

blogger_award_UK_zalando Zalando organiseert dit jaar haar eigen bloggers awards in Belgie. Hiervoor gaan ze opzoek naar de leukste en creatiefste fashion bloggers van Belgie. Wij willen jullie daarom vragen om jullie stem uit te brengen! Het enige wat je hoeft te doen is klikken op de onderstaande button en je stem uit brengen! Iederen die stemt maakt zelf kans op een waardebon t.w.v €500,-

Klik hier... en stem op ons!

Zalando's Blogger Awards 2014

 

LOVE MUM GRIET & MUM SARAH

Copy the look : Kim Kardashian & Babygirl North Budget friendly

Style page : Back to school

0