mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Catwalk look : Philipp Plein vs Chanel

Eén van de opvallendste looks op de catwalk Pre Fall 2014 waren toch die van Chanel en Philipp Plein. Zij kozen voor een portie western chique.Chanel is meer voor de indianen stijl terwijl Philipp Plein meer voor cowboy rock gaat. Chanel oogt zoals steeds romantisch met zachte tinten. In vele collecties ga je deze trends terug vinden, al is het met kleine details. Dit ook bij de kindercollecties en mini's.

Western Cool

1-5-7 : Philipp Plein 2-3-4-6 : Chanel

Food : Een beren goede start

Style page fashion : Little indian baby boys

0