mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Food : Een beren goede start

Een goede dag, start met een goed ontbijt! En liefst een gezond!Geef je kids daarom ook een lekker maar gezond ontbijt zodat ze fit de dag doorkomen. Rooster wat bruin brood en smeer deze in met pindakaas. Deze is rijk aan plantaardige vetten en eiwitten maar bevat ook veel vitamine B12. Schenk een glaasje vers geperst fruitsap in en tover een saaie boterham om in een leuke beren boterham!

http://www.youtube.com/watch?v=u7DxUeKOdS8

LOVE MUM SARAH

Style page fashion : Little indian - baby girls

Catwalk look : Philipp Plein vs Chanel

0