mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY project : Theelichthouders

  Je geeft je kleintje waarschijnlijk vaak vers gemaakte groentepap of fruitpap.  Toch is het makkelijk dat je als reserve een potje uit de winkel hebt klaarstaan. Deze zijn heel makkelijk mee te nemen wanneer je kindje buitenshuis eet! Gooi hierna de glazen bokaal niet weg! Want je zal er van versteld staan hoeveel je er nog mee kan doen! Vandaag laat ik jullie een heel makkelijk diy trucje zien! De WASHI tape is niet meer weg te denken in de hobby wereld! Je vind ze in tal van kleurtjes of in verschillende breedtes. Ik raad jullie aan om nu al een voorraad in huis te halen , want hier gaan we de komende maanden nog veel gebruik van maken.

foto 3-22kopie Neem de proper gemaakte potjes en versier met washi tape naar keuze! Speel hiermee en gebruik er verschillende door elkaar! Door een theelichtje er in te zetten krijg je een heel mooi resultaat! OF Plak op een glazen bokaal houten stokjes vast met lijm en ga daarna met wat tape rond de stokjes! Gebruik dit ook als theelichthouder of vaasje en combineer met de rest van je decoratie!

Een hele goedkope maar super leuke oplossing voor wie graag eens wat afwisseling wil in huis!

foto 2-33

 

Veel plezier!!!

LOVE MUM SARAH

Style page : Zo mama , zo dochter

PIMP YOUR TIPI

0