mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


PIMP YOUR TIPI

  Nu je je tipi in huis hebt gehaald is het nu tijd om deze gezellig in te richten! Met deze makkelijke tips tover je jou tipi om in een knus en gezellig hoekje. Zorg dat je een zachte ondergrond hebt door een schapenvel , dierenvel of een dekentje te leggen. Ben je graag creatief bezig ? Koop dan stof en maak je kussentjes zelf… Hoe meer hoe beter! Ook kan je makkelijk uit papier een slinger knippen die perfect bij de sfeer van tipi past! Versier af met mooie sfeerlichtjes!

pimp your tipi

LOVE MUM SARAH

 

DIY project : Theelichthouders

Style page fashion : Little indian - baby girls

0