mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the look : Home sweet home

Copy the look ... Niet van een outfit maar van een prachtig mooi interieur plaatje.Wil je eens wat anders dan een gewone eetkamer look? Zet dan eens een grote zitbank aan de ene kant van je eettafel. Heerlijk om lekker lang te tafelen met vrienden en familie... Zorg er wel voor dat je zitbank op hogere pootjes staat zodat je makkelijk kan eten aan de tafel. Vul je zitbank vol met kussens. Wanneer je combineert met verschillende kleuren en structuren zal je zien dat de ruimte nog meer tot leven komt. Zorg voor kleine sfeerlichtjes en kaarsen! ( Let er natuurlijk wel op dat je kids niet bij de kaarsjes kunnen komen! ) Een prachtige look... sfeer gegarandeerd! Home sweet home...

home sweet home look

 

1-2-3 ) Sfeerlichten : Eichholtz ( Tom Collins Interiors) 4) Tafel : Eichholtz ( Tom Collins Interiors) 5) Hanglamp : Lifestyle 6) Gordijnen : Ikea 7) Zitbank : Eichholtz ( Tom Collins Interiors) 8) Café stoel : Maisons du monde 9) Kussens : H&m Home 10) Mand : Zara Home 11) Vloer : Tom Collins Interiors (maatwerk)

LOVE MUM SARAH

Style Page : Once upon a time

Style page : Zo mama , zo dochter

0