mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page : Zo mama , zo dochter

Een leren rokje is deze herfst / winter een echte must have voor jong en oud ;-)Zowel mama als dochter kunnen zich hier in kleden. Maak het stijlvol sportief en combineer met een lage schoen of lage Biker boot.

zomamazodochter

Mum -------

1)Hemd: Nikkie 129,- 2)Rok: Isabel Marant 630,- 3)Schoenen: Zara 89,95

Dochter -----------

1)Sweater: Kenzo 75,- 2)Rokje: Mango Kids 24,99,- 3)Schoenen: Mustang Zalando 59,95,-

LOVE MUM GRIET

Copy the look : Home sweet home

DIY project : Theelichthouders

0