mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs & baby's

Vrolijk nieuws! Scarlett Johansson is bevallen van haar dochtertje Rose. Zowel mama als dochter stellen het goed!We hopen snel op mooie mama/baby foto's , maar waarschijnlijk zullen we daar lang op mogen wachten! Blijkbaar zijn Scarlett en haar verloofde Romain Dauriac erg gesteld op hun privacy en houden hun kleintje het liefst zo ver mogelijk weg van pers en paparazzi.

IMG_4389.JPG

WIN ACTIE : Iglo & Indi

Style Page : Once upon a time

0