mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


WIN ACTIE : Iglo & Indi

Iglo & Indi ...een kindermerk uit IJsland. Een stijlvol en creatief merk met een hoog comfort gehalte! Ze brengen telkens een newborn collectie uit van 0 tot 18 maanden.Hiernaast hebben ze ook nog een meisjes en jongens collectie van 2 tot 12 jaar. De stoffen uit organisch katoen zijn uitermate zacht en bedrukt met prachtige prints Jaaaa Mums... Wij zijn er helemaal weg van! En nog leuker nieuws , wij geven een slabbetje en 3 mooie baby tattoos voor de kleine meisjes weg! Leuk toch ? Wat moet je doen om dit mooie pakketje te winnen? Deel deze foto op je facebook pagina of instagram pagina en vermeld hierbij www.mumoftheworld.com EN #mumoftheworldgs foto-32 ( Temporary tattoos safe and non-toxic)

Neem zeker ook eens een kijkje bij Iglo & Indi  en bekijk de prachtige collecties.

LOVE MUM SARAH & MUM GRIET

Copy the look : Rachel Bilson - Boho chic

Celebs & baby's

0