mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


SHOP TIP : BILLION DOLLAR BABES

Mijn favoriete basics zijn toch wel die van www.billiondollarbabes.be1 maat en dit past iedereen. Een echte must have in je garderobe waarmee je eindeloos kan combineren! Ook voor jullie zwangere vrouwen is dit een droom van een collectie. Het zit comfortabel en oogt stijlvol. Ik heb niets anders gedragen tijdens mijn zwangerschap en nu nog! Het is ook nog eens een Belgisch label. Neem zeker een kijkje op hun website of ga langs op de Oudaan in Antwerpen voor een persoonlijk advies.

WE LOVE BILLION DOLLAR BABES

bdb

LOVE MUM GRIET

SHOP TIP INTERIOR : En las nubes muurstickers

Star inspiration

0