mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Star inspiration

In de woonkamer of in de babykamer , voor groot of klein? Sterretjes doen het altijd en overal goed!Hier een paar leuke deco en DIY ideetjes! Satr 1) Newborn spullen : H&m Home 2) Ster kussen : Maisons du monde 3) Ster kussen : Krijtwit 4) Slinger : To the moon and back 5) Koekjes : Le petit biscuit

LOVE MUM SARAH

 

 

SHOP TIP : BILLION DOLLAR BABES

Copy the look : Rachel Bilson - Boho chic

0