mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


SHOP TIP INTERIOR : En las nubes muurstickers

Een hele makkelijke , slimme en vooral erg leuke manier om je muur wat op te frissen is met muurstickers.Pamela Gutierrez Dosal van  En las Nubes ( 1 van onze favoriete merkjes)  ontwierp zo enkele muurstickers. Je kan bij haar pakketjes bestellen met verschillende figuurtjes. De stickers kunnen zowel op de muur als op ramen, deuren, spiegels, meubels en andere gladde oppervlaktes geplakt worden. De muurstickers zijn eenvoudig te verwijderen en opnieuw te gebruiken! Super leuk dus! Nog wat inspiratie nodig? Kijk dan hier maar even naar deze plaatsjes en bewonder hoe de happy customers van En las Nubes hun muur omtoverde. enlasnubes enlasnubes3

Wil jij ook zo van die mooie stickers? Ga dan naar www.enlasnubes.nl en laat ook jullie resultaat aan ons zien!

Liefs ,

MUM SARAH

Style page fashion : Pouder Roze

SHOP TIP : BILLION DOLLAR BABES

0