mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Binnen kijken : Op de kamer bij Henri - Constant

Vorige week liet ik jullie mee kijken in de kamer van mijn zoontje Cis. Vandaag is het de beurt aan de Henri - Constant zijn kamertje. Het zoontje van Mum Griet.Een klassieke maar heel mooie kamer die rust uitstraalt. Mum Griet combineert hier witte met grijze tinten en werkt met blauwe accentkleuren.hc1

Door de lambrisering grijs te schilderen toont de ruimte nog gezelliger. Een tip die ik ook graag aan jullie mee geef voor moesten jullie ideetjes op doen voor de babykamer. Een lambrisering is een eenvoudige techniek die  de ruimte visueel interessanter en gezelliger maakt!

De witte meubeltjes vond Griet bij Baby de Luxe in Hasselt en zijn van het merk QUAX.

hc4 hc3 hc7 hc2

Het bedlinnen en mooie kinderzeteltje zijn van Theophile & Patachou . hc5 hc6

De andere decoratiespullen komen jullie misschien ook bekend voor?! Zowel de slingertjes als de prints maar ook het maatwerk schilderij werden door mezelf gemaakt. Zoals jullie weten ben ik na de geboorte van mijn zoontje begonnen met een kindercollectie "To the moon and back" by Elle Milla. Een volledig met de hand gemaakte collectie met decoratie artikelen voor op de kinderkamer. Griet wou Henri - Constant zijn kamertje nog wat opfleuren dus maakte ik voor hen een schilderij waar je ook zelf je foto's bij kan hangen , prints en leuke slingertjes met veel sterretjes en wolkjes! Alles werd hier op maat en op kleur gemaakt zodat het perfect in dit kamertje zou passen!

hc9 hc8 Onder zo'n sterrenhemel kan je toch niet anders dan lekker slapen ? ;-)

LOVE MUM SARAH

Style page fashion : Stoere boys - look op maandag

Celebs & baby's : Victoria Beckham

0