mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page fashion : Stoere boys - look op maandag

We smelten weg bij deze 2 stoere jongens hun look!Stoere Jongensstoere jongens 1 STOERE JONGEN 1 1) Muts: GAP 13,- 2) Schoentjes: Little Indians 34,95,- 3) T-shirt: GAP 6,95,- 4) Hemd: GAP 23,13,- 5) Legging: little indians 29,95,-

STOERE JONGEN2 1) Truitje: Kenzo 64,75 2) Muts ; ZARA 8,95 3) Schoenen: GAP 13,- 4) Biker Jack : ZARA 42,95 5) Jeans : TIMBERLAND 47,-

LOVE MUM GRIET

 

Style Page Interior : Beestenboel

Binnen kijken : Op de kamer bij Henri - Constant

0