mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion Mum : Griet Vanhees off to work

  Grijs en poeder roze zijn een ideale match. Het zijn 2 kleuren die deze winter zeker niet mogen ontbreken in je garderobe.

Mum Griet combineert sporty fashion met tijdloos klassieke accessoires .

outfit1 outfit2 outfit3

 

Ki6? is een super vrouwelijke collectie met een speelse toets. Werk steeds af tijdloze accessoires zoals een mooie handtas en pumps.

Handtas : Chanel Pumps : BOBO 

LOVE MUM GRIET

 

 

Style page Fashion : Hoeden voor ladies

Style Page Interior : Beestenboel

0